Plan G

Type H

Uitverkocht
Rijwoning(en)
,
Herenhuis/-huizen
en
Hoekwoning(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
4 verkocht
woonoppervlakte143 t/m 204㎡Kamers4
Type H
Interesse?
0 beschikbaar

Status en prijzen

BNR.
29143㎡118㎡4
49177㎡128㎡4
57204㎡129㎡4
69143㎡122㎡4
#

Beschrijving

Van het woningtype H zijn er in fase 3 maar liefst drie verschillen typen t.w. H1, H2, H3.

Een ding hebben deze woningen allemaal gemeen. Het zijn heerlijke, ruim opgezette woningen. Door de ligging worden alle woningen omsloten door een fraai groengebied. Aan de achterzijde bevindt zich jouw heerlijke, eigen tuin met berging. Op het binnenterrein, uit het zicht, kun je je auto parkeren. Binnen in de woning is het eveneens genieten geblazen.

Type H1 en H2

De ruime opzet van de begane grond biedt de mogelijkheid voor een gezellige woonkeuken en riante zithoek. Drie ruime slaapkamers, waarvan één woningbreed, en een comfortabele badkamer vind je op de eerste verdieping. En de tweede verdieping? Die kun je helemaal vrij indelen. Kortom, deze woning is de ideale plek voor iedereen die van ruim en groen wonen houdt!

Type H3

Met maar liefst vier woonlagen biedt deze woning een zee aan ruimte. Op de begane grond vind je een ruime woonkeuken en riante woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er maar liefst drie ruime slaapkamers en comfortable badkamer. Op de tweede verdieping is slaapkamer nummer vier te vinden. Tevens is er een ruime overloop die je naar eigen wens kunt invullen. Een prima plek om jouw eigen werkruimte te realiseren of juist die fijne speelplek voor de kinderen. De technische installatie staan op de derde verdieping. Ook hier kan je nog de nodige ruimte naar eigen wens invullen.