Plan G

Fase 2 binnenkort in verkoop!

Koopwoningen Deventer

Een knus appartement in een monumentaal gebouw. Een moderne gezinswoning in jaren dertig stijl. Of een statige woning die nét even anders is. Het kan allemaal in Plan G. Fase 1 is bijna geheel verkocht.

Fase 2

De 20 woningen van fase 2 gaan 23 juli 2021 in verkoop. Benieuwd naar het aanbod van fase 2?
Aanbod bekijken

Ruime woningkeuze

Het fijne aan Plan G is dat je in de basis al een ruime keuze hebt. In totaal verrijzen er 142 nieuwbouwwoningen. Uiteraard in verschillende typen en met diverse opties. In het voormalige Sociaal Medisch Centrum Deventer, een monumentaal stukje ziekenhuis dat behouden blijft, komen 81 bijzondere appartementen in diverse uitvoeringen. Je vindt dus altijd een woning die bij jou past!

#
0Te koop1Onder optie57Verkocht

Het aanbod

v.a. € 377.000 v.o.n.

Type A2/B2

Hoekwoning, Rijwoning
113㎡ - 127㎡
123㎡
4 kamers
Onder optie
1 onder optie

De inschrijving is gesloten!

De verkoop van fase 1 is gestart, maar de inschrijving is helaas al gesloten. Deze fase bestaat uit 58 nieuwe, stoere gezinswoningen, verdeeld over twee clusters tussen de Brinkgreverweg en H.J.Ph.Fesevurstraat. Met acht verschillende woningtypen in meerdere varianten is het woningaanbod zeer gevarieerd. Zo kun je kiezen uit twee- of drielaagse woningen.

Koopwoningen-Deventer-Plan-G

Knipoog naar het verleden

De nieuwbouwwoningen zijn stoer en modern, en ontworpen in jaren dertig stijl. Kenmerkend zijn het donkere metselwerk, de vlakke en donkere pannen en de duidelijke geleding. De verticale raampartijen verwijzen naar de oude bebouwing. Ook methoden van vroeger komen op een moderne manier in het gebouw terug. Een mooi voorbeeld zijn de in het oog springende gevelvlakken, bestaande uit patronen van traditionele metselverbanden. Het monumentale karakter van het woongebied wordt nog eens versterkt door de grote, lange luifels.

Koopwoningen-Deventer-Plan-G-knipoog-naar-het-verleden

Zoekvenster sluiten