Plan G

Fase 2 nu in verkoop!

Koopwoningen Deventer

Een knus appartement in een monumentaal gebouw. Een moderne gezinswoning in jaren dertig stijl. Of een statige woning die nét even anders is. Het kan allemaal in Plan G. De inschrijfperiode van Fase 2 is gesloten. Mocht je toch interesse hebben via jouw persoonlijke account kan je je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Fase 1 is geheel verkocht.
 
Account aanmaken
 
Ik heb al een account

Nieuwbouw Deventer - Fase 2 - Artist Impression 10 - Plan G
 

Fase 2

De inschrijfperiode voor fase 2 is gesloten, je kan je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Benieuwd naar het aanbod van fase 2?
 
Aanbod bekijken

Koopwoningen-Deventer-Plan-G
 

Fase 1

Alle woningen zijn verkocht.

Ruime woningkeuze

Het fijne aan Plan G is dat je in de basis al een ruime keuze hebt. In totaal verrijzen er 142 nieuwbouwwoningen. Uiteraard in verschillende typen en met diverse opties. In het voormalige Sociaal Medisch Centrum Deventer, een monumentaal stukje ziekenhuis dat behouden blijft, komen 81 bijzondere appartementen in diverse uitvoeringen. Je vindt dus altijd een woning die bij jou past!

Fase 2 nu in verkoop!

De inschrijfperiode van fase 2 is sloten. Toch interesse? Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat via je persoonlijke account. Deze fase bestaat uit 20 nieuwe, stoere gezinswoningen.

Aanbod bekijken

Knipoog naar het verleden

De nieuwbouwwoningen zijn stoer en modern, en ontworpen in jaren dertig stijl. Kenmerkend zijn het donkere metselwerk, de vlakke en donkere pannen en de duidelijke geleding. De verticale raampartijen verwijzen naar de oude bebouwing. Ook methoden van vroeger komen op een moderne manier in het gebouw terug. Een mooi voorbeeld zijn de in het oog springende gevelvlakken, bestaande uit patronen van traditionele metselverbanden. Het monumentale karakter van het woongebied wordt nog eens versterkt door de grote, lange luifels.

Koopwoningen-Deventer-Plan-G-knipoog-naar-het-verleden

Zoekvenster sluiten