Plan G

Moderne, stoere woningen

Koopwoningen Deventer

Een knus appartement in een monumentaal gebouw. Een moderne gezinswoning in jaren dertig stijl. Of een statige woning die nét even anders is. Het kan allemaal in Plan G. En het mooie is: de eerste woningen gaan in de eerste helft van 2021 in verkoop!

Ruime woningkeuze

Het fijne aan Plan G is dat je in de basis al een ruime keuze hebt. In totaal verrijzen er 142 nieuwbouwwoningen. Uiteraard in verschillende typen en met diverse opties. In het voormalige Sociaal Medisch Centrum Deventer, een monumentaal stukje ziekenhuis dat behouden blijft, komen 81 bijzondere appartementen in diverse uitvoeringen.

Eerste helft 2021: verkoop fase 1

Naar verwachting gaat fase 1 in de eerste helft van 2021 in verkoop. Deze fase bestaat uit 58 nieuwe, stoere gezinswoningen, verdeeld over twee clusters tussen de Brinkgreveweg en Fesevurstraat. Met acht verschillende woningtypen in meerdere varianten is het woningaanbod zeer gevarieerd. Zo kun je kiezen uit twee- of drielaagse woningen. En uit twee, drie, vier of zelfs vijf slaapkamers!

Koopwoningen Deventer - Geertruidentuin

Knipoog naar het verleden

De nieuwbouwwoningen zijn stoer en modern, en ontworpen in jaren dertig stijl. Kenmerkend zijn het donkere metselwerk, de vlakke en donkere pannen en de duidelijke geleding. De verticale raampartijen verwijzen naar de oude bebouwing. Ook methoden van vroeger komen op een moderne manier in het gebouw terug. Een mooi voorbeeld zijn de in het oog springende gevelvlakken, bestaande uit patronen van traditionele metselverbanden. Het monumentale karakter van het woongebied wordt nog eens versterkt door de grote, lange luifels.

Koopwoningen Deventer - Gezin - Plan G

Zoekvenster sluiten